Arhiva

Seminar "Uneori e greu sa fii mama" joi 30 iun 2016

"Imaginati-va paralizia care apare brusc, fara sa iti dai seama, si care te impiedica sa te misti, sa simti ceva, sau sa gandesti. O paralizie care te lasa fara capacitatile necesare pentru a putea trai. Aceasta este starea pe care simte o mama in dificultate. Ea nu se asteapta la asta, dimpotriva - se asteapta sa fie dornica sa se apropie de copil . Dar se trezeste paralizata in fata lui" ( Sensul maternitatii )

Locul evenimentului : str. Negustori nr 7

Seminarul este susținut de dr. Daniela Marincaș, psih. Simina Angelescu

Mail:
asociatiabbb@maternologia.ro, marincasro@yahoo.com, simina.angelescu@yahoo.com
Sms la tel: 0754618916 , 0740100601
Locuri limitate. Participarea se face pe baza confirmării înscrierii de către organizatori.
Donație propusă: 30 lei
Cont IBAN : RO84INGB0000999903750583

Seminar "Nasterea psihica" joi 19 mai 2016

"Mama transforma lumea, o dispune conform unei stari si unui limbaj posibile pentru copil: pentru trupul si senzatiile sale, pentru ochii sai si pentru relatiile lor. Astfel ea face efectiva nasterea copilului pe care l-a adus pe lume.." (Sensul Maternitatii)

Seminar 03.04.2014, ora 17.00

La sediul comun BBB - Stella Maris pregătim un nou seminar pentru gravide , în 03.04.2014, ora 17.00 , deoarece.......

"Naşterea nu este totdeauna un eveniment simplu ; ea poate fi însoţită de suferinţe, de dificultăţi care afectează atât copilul cât şi mama.

  Aceştia au o problemă comună : cea a totalităţii pe care primul are nevoie s-o primească şi pe care cea din urmă are nevoie s-o dea. Această nevoie este problema vitală a ambilor. Posibilitatea ciclului dăruirii trebuie asigurată înainte ca bolile s-o deturneze.
  Acesta este obiectul maternologiei, care este medicina primei legături.
  Aceasta se vede când mama şi copilul au gă sit mijloacele comunicării între ei, când ciclul dăruirii s-a instalat între ei. Se vede pe faţa mamei şi pe cea a copilului devenite radioase, reflectând fericirea.

  Prin urmare, obiectivul este nu atât de a trata bolile declarate boli ale naşterii şi boli materne, care arată că este deja târziu , cât mai degrabă de a interveni pentru a ajuta îndată ce este posibil stabilirea transferului şi, astfel, a instala condiţiile legăturii, ale ciclului dăruirii şi ale trăirii totalităţii. "


din traducerea "Sensul maternităţii" www.maternologia.ro

Înscrieri pe office@marincas.ro , asociatiabbb@maternologia.ro
Dr. Marincas Daniela 0754618913
Psih. Mirescu Monica 0726234314

Workshop luna martie 2014

Joi 06.03.2014, ora 17 va asteptam la sediul Stella Maris pentru o nou intalnire cu mamici si bebelusi.

Detalii pe paginile de facebook marincas si maternologia.

Va asteptam!

BABY BOOM, 10-13 aprilie 2014

Baby Boom

Baby Boom Show te asteapta in primavara cu o noua editie! Targul dedicat copiilor intre 0-5 ani si viitoarelor mamici va avea loc cu numai o saptamana inaintea Sfintelor Sarbatori de Pasti, in perioada 10 13 aprilie 2014, intr-o locatie deja consacrata: Romaero Baneasa.

La eveniment sunt invitate toate companiile care pot oferi parintilor toate cele necesare atat pentru perioada de maternitate, cat si pentru cresterea celui mic: hainute si incaltaminte pentru sezonul cald, carucioare, scaune auto, leagane, accesorii, mobila, alimente, cosmetice, suzete, biberoane sau aternuturi, jocuri si jucarii, aparate medicale si, nu in ultimul rand, posibilitatea de a intra in contact cu furnizorii de servicii dedicate familiei.
Iar daca ai in stoc lucruri revolutionare, noutati, oferte speciale, cu atat mai bine! Parintii sunt intr-o continua vanatoare de produse nou intrate pe piata si super oferte.

La aceasta editie, ne propunem sa implicam activ, in evenimentele conexe, toate firmele prezente la targ, cu scopul de a maximiza vizibilitatea acestora in fata clientilor. Ne concentram pe atragerea unui numar cat mai mare de vizitatori, astfel ca, pe langa seminariile, concursurile si tombolele deja consacrate, pregatim si alte cateva surprize pe care le vom dezvalui in curand, a declarat Daniela Tarsay, director general adjunct EUROEXPO.

Editia de primavara a targului va gazdui si un nou seminar din seria Clubului Traieste Sanatos, cu Simona Dragomir, iar informatiile despre acest eveniment vor putea fi disponibile in curand pe site-ul Baby Boom Show.

Ca de fiecare data, Baby Boom Show se va bucura de o intensa campanie de promovare, atat prin sustinerea trustului Intact Media Group (Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia Lifestyle, GSP TV, Radio Zu, Jurnalul National, site-uri si fan pages), cat si prin nenumaratele parteneriate cu publicatii si comunitati online atent targetate.

Data limita de inscriere la targ este 7 martie 2014. Daca sunteti interesati de participarea la Baby Boom in calitate de expozant, de pachete de promovare sau alte colaborari, contactati Directorul de Proiect, Luciana Stoleru, printr-un simplu e-mail la adresa babyboom@euroexpo.ro.

JOI, 30 IANUARIE 2014 CURS PENTRU MAMICI SI BEBELUSI

Va propunem o intalnire cu mamici si bebelusi , joi 30 ianuarie, ora 17.00 la sediul nostru Stella Maris.
Vom vorbi despre probleme de alaptare , diversificare ,dezvoltare fizica si emotionala armonioasa. Va fi o intalnire interactiva , in timpul careia vom raspunde si la intrebarile dvs.

Inscrieri la telefon 0754.618.913 Dr Marincas Daniela sau 0726.234.314 Psih.Monica Mirescu sau pe office@marincas.ro
*Participantele primesc cadouri surpriza din partea partenerilor.

CONSILIERE SI INDRUMARE PENTRU PARINTII NOII GENERATII

Img

VREI SA PRIVESTI IN INTERIORUL TAU?
VREI SA TE DESCOPERI?
Ne propunem sa va oferim sprijinul in acest sens in cadrul intalnirilor de grup si individuale.
Vom aborda dintr-o alta perspectiva concepte precum "a fi mama", "a fi parinte", "educatie" si altele...

Programari la tel/sms : 0723311813 sau mail : office@marincas.ro

Proiectul este sustinut de echipa STELLA MARIS cu sprijinul ASOCIATIEI BEBEBIENVENU

Workshop sarcina 14 noiembrie 2013

Pentru ca:
Sarcina este o calatorie in propriul inconstient avem recomandari pentru tinere viitoare mamici :
-sa se pregateasca din timp, chiar inainte de conceptie de preferat.
- sa se informeze corect despre cum evolueaza o sarcina normal, nu doar din punct de vedere fizic, ci si emotional.
-sa se informeze corect si complet despre diferenta intre o nastere naturala si o cezariana si sa invete cum sa-si asume responsabilitatea actului nasterii.
Despre toate acestea si despre multe altele vom vorbi la intalnirea din 14 noiembrie pe tema Maternologia si sarcina. Cum sa aducem pe lume copii sanatosi fizic-emotional-mental.
Pentru inscrieri workshop 0754.618.913 Doctor Marincas Daniela, 0726.234.314 Psih.Monica Mirescu sau pe office@marincas.ro


Vom lansa si un concurs saptamana viitoare, iar castigatoarea va primi un voucher de intrare gratuit la acest workshop. Pentru concurs asteptam sa dati like paginilor noastre de facebook Doctor Marincas Daniela si Asociatia Bebe Bienvenu, share la articolul despre concurs si cat mai multe like-uri la postare.

Va asteptam cu detalii pe retelele de socializare si pe site-urile www.marincas.ro si www.maternologia.ro.